telefon QR

RODO

 KLAUZULA INFORMACYJNA DLA UCZNIÓW, RODZICÓW/OPIEKUNÓW PRAWNYCH I NAUCZYCIELI Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica 

w Pińczowie

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Dyrektor Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Pińczowie.

2. Inspektorem ochrony danych osobowych w Zespole Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica jest Pani Dorota Frączek mail; Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. tel. 41 35 76001

3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa wyłącznie w zakresie uprawnień wynikających z Ustawy Prawo Oświatowe, Ustawy o Systemie Oświaty, Ustawy Karta Nauczyciela, Ustawy o Systemie Informacji Oświatowej i innych aktów wykonawczych oraz Statutu Szkoły.

4. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych są: pracownicy Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Pińczowie, podmioty współpracujące na podstawie umów powierzenia, organy państwowe.

5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani organizacji międzynarodowej.

6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z regulacji prawnych – kategorii archiwalnej dokumentacji określonej w jednolitym, rzeczowym wykazie akt dla powiatu i starostw powiatowych.

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (*jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

8. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.

9. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych w zakresie wymaganym przez Ustawę o Systemie Oświaty i wydane do niej akty wykonawcze oraz Statut Szkoły jest obowiązkowe, a w pozostałym zakresie dobrowolne.

10. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
luty 2019
pwścpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
1188541
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
Do zeszłego tyg.
W tym miesiącu
W zeszłym m-cu
Wszystkie dni
155
697
6631
1176630
13121
13182
1188541

Your IP: 34.207.152.62
Server Time: 2019-02-17 05:27:10
Visitors Counter
Dzisiaj jest
Niedziela
17 lutego 2019
Imieniny obchodzą
Donat, Donata, Franciszek, Izydor, Julian, Konstanty, Łukasz, Niegomir, Sylwin, Zbigniew, Zbyszko
Do końca roku zostało
318 dni

logo cke

odnośnik,jpg




Powered by Joomla!®. Developed by: joomla 2.5 themes  Valid XHTML and CSS.

J.H. ? zszpinczow.pl Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.