telefon QR

RODO

 KLAUZULA INFORMACYJNA DLA UCZNIÓW, RODZICÓW/OPIEKUNÓW PRAWNYCH I NAUCZYCIELI Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica 

w Pińczowie

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Dyrektor Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Pińczowie.

2. Inspektorem ochrony danych osobowych w Zespole Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica jest Pani Dorota Frączek mail; Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. tel. 41 35 76001

3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa wyłącznie w zakresie uprawnień wynikających z Ustawy Prawo Oświatowe, Ustawy o Systemie Oświaty, Ustawy Karta Nauczyciela, Ustawy o Systemie Informacji Oświatowej i innych aktów wykonawczych oraz Statutu Szkoły.

4. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych są: pracownicy Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica w Pińczowie, podmioty współpracujące na podstawie umów powierzenia, organy państwowe.

5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani organizacji międzynarodowej.

6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z regulacji prawnych – kategorii archiwalnej dokumentacji określonej w jednolitym, rzeczowym wykazie akt dla powiatu i starostw powiatowych.

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (*jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

8. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.

9. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych w zakresie wymaganym przez Ustawę o Systemie Oświaty i wydane do niej akty wykonawcze oraz Statut Szkoły jest obowiązkowe, a w pozostałym zakresie dobrowolne.

10. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
październik 2018
pwścpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
1129656
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
Do zeszłego tyg.
W tym miesiącu
W zeszłym m-cu
Wszystkie dni
119
493
2200
1124747
7670
14820
1129656

Your IP: 54.161.116.225
Server Time: 2018-10-19 07:21:08
Visitors Counter
Dzisiaj jest
Piątek
19 października 2018
Imieniny obchodzą
Ferdynand, Fryda, Pelagia, Pelagiusz, Piotr, Siemowit, Skarbimir, Toma, Ziemowit
Do końca roku zostało
74 dni

logo cke




Powered by Joomla!®. Developed by: joomla 2.5 themes  Valid XHTML and CSS.

J.H. ? zszpinczow.pl Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.